SZOLGÁLTATÁSAINK

GENERÁL KIVITELEZÉS

Megrendelőink tehermentesítésére minden szakipari munkálatot egy kézből kínálunk, így a kivitelezés teljes folyamatát átfogjuk és megszervezzük. A Megrendelőink részéről felmerülő kérdések és igények egy kézben összpontosulnak, így biztosítva a folyamatos, gyors és akár azonnali visszacsatolás lehetőségét.

GENERÁL KIVITELEZÉS
SZERKEZET ÉPÍTÉS

Amennyiben Megrendelőink nem kívánnak élni a kulcsrakész ingatlan lehetőségével, vállaljuk csupán az épületek szerkezetépítési munkálatait is, további teret biztosítva ezáltal a jövőbeni tulajdonosok és végfelhasználók elképzeléseinek kibontakozásához.

SZERKEZET ÉPÍTÉS
FELÚJÍTÁS – ÁTALAKÍTÁS 

Legyen szó részleges vagy akár teljes épületet érintő felújításról, átalakításról, valamennyi munkafolyamat során állunk Megrendelőink rendelkezésére, a munkálatok teljes ideje alatt a biztonságos és minőségi kivitelezés szempontjait tartjuk szem előtt. 

FELÚJÍTÁS – ÁTALAKÍTÁS
KORSZERŰSÍTÉS

Az ingatlanok megújítása nem csak „szépészeti” beavatkozás, sokkal inkább megtérülő befektetés. Az energetikai korszerűsítések – nyílászárók cseréje, kazáncsere, megújuló energia hasznosítása - révén Megrendelőink látványos és nem utolsó sorban jelentős megtakarításokat érhetnek el. Nem elhanyagolható szempont ugyanakkor a napjainkban meghozott energetikai döntések jövőbeni gazdasági és ökológiai vonatkozása sem.

KORSZERŰSÍTÉS
SZAKIPARI KIVITELEZÉS

Megrendelőink teljes körű kiszolgálása érdekében valamennyi építőipari szakipari munka vonatkozásában állunk rendelkezésre, úgy mint hideg,- és melegburkolási, szárazépítési, kőműves, elektromos munkálatok.

SZAKIPARI KIVITELEZÉS
TANÁCSADÁS, PROJEKTMENEDZSMENT

Az ötlet megszületésétől a kész épület megvalósulásáig támogatjuk Megrendelőink elképzeléseit, így igény esetén már a tervezés kezdetétől, maximálisan a Megrendelőink érdekeit szem előtt tartva a projekt teljes összehangolásában részt tudunk venni, ideértve a munkafolyamatok, a hatósági ügyintézés, az alvállalkozói kapcsolattartás vagy csupán a szakmai tanácsadás területeit is.

TANÁCSADÁS, PROJEKTMENEDZSMENT

© Copyright 2021 PARTUM MANAGEMENT KFT. - Minden jog fenntartva